- 1 duże opakowanie herbatników
- 1 kostka margaryny
- 1 litr mleka
- 0,5 szklanki cukru
- 1 opakowanie cukru waniliowego
- 1 łyżka cynamonu
- 3 łyżki kakao
- 1 szklanka kaszy manny
Opcjonalnie : polewa czekoladowa, pisaki cukrowe
Każdy Twój komentarz jest dla mnie bardzo ważny - nawet gdy jest on negatywny. Dajesz mi wtedy motywację do pisania i pracy nad sobą, za co serdecznie Ci dziękuję ♥
Jeśli chcesz porozmawiać, poplotkować lub masz do mnie osobiste pytania - pisz śmiało na chelsea@onet.pl lub poprzez fanpage bloga :)
Jeśli jesteś tu tylko po to, by zarobić na spamowaniu linkiem do innej strony - oszczędź sobie czasu! Spam jest kasowany :)
Jestem Magdalena, 28-letnia pasjonatka kosmetyczna, pracująca w zawodzie mgr inżynier produkcji, a na co dzień szczęśliwa żona. Cały czas walczę z niedoczynnością tarczycy oraz kapryśną cerą mieszaną. Od makijażu zdecydowanie wolę pielęgnację i to właśnie jej poświęcam najwięcej uwagi na Rainbow Beauty.
Cześć! Retinol jest dosyć popularnym składnikiem w kosmetykach przeciwzmarszczkowych, z którym wielokrotnie miałam do czynienia, więc gdy na...
Tynka dziś tez pokazywała ten przepis i smaka narobiłyście mi ogromnego! :)
OdpowiedzUsuńzrobię go na pewno po świętach, ale bez cynamonu :)
Ciekawy przepis. Już wiem co na przyszłą niedzielę będę "piekła". I to z cynamonem :o)
OdpowiedzUsuńbardzo dobrze znam ten przysmak, w moich okolicach jest znany jako mannowiec. wesołych świąt i wszystkiego najlepszego!
OdpowiedzUsuń'piekłam' go :) Był całkiem niezły :D
OdpowiedzUsuńja używam kaszy mannej jedynie do miodownika jako baze do masy :))
OdpowiedzUsuńrobiłam na święta :D pycha :D
OdpowiedzUsuńMniam :)
OdpowiedzUsuńhttp://kosme-teria.blogspot.com
kilka lat temu to było moje ulubione ciacho ;) zawsze z ciemną polewą i cukrową posypką ;D
OdpowiedzUsuńspisuje przepis! :)
OdpowiedzUsuńMuszę sobie zapisać, wygląda pysznie. :)
OdpowiedzUsuńomniam jutro robię <3
OdpowiedzUsuń